'FC Utrecht bestolen tegen PSV'

PSV won zondag met 3-0 van FC Utrecht, door drie treffers in de tweede helft. De wedstrijd had volgens velen echter geheel anders moeten verlopen. Na twintig minuten scoorde Nacer Barazite de 0-1 voor Utrecht...althans, zo leek het toch.

Scheidsrechter Dennis Higler keurde de goal echter af, nadat zijn assistent diens vlag omhoog stak om buitenspel aan te geven. Op de beelden lijkt echter toch vrij duidelijk te zien dat van buitenspel helemaal geen sprake was en dus lijkt het erop dat Utrecht gewoon op 0-1 had moeten komen. Voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende is in elk geval duidelijk in zijn mening: 'Glaszuivere goal'.

Hieronder de video van de goal van Barazite. Er lijkt weinig twijfel over te bestaan, maar wat zeg jij, hebben we te maken met een schele grensrechter of was het wel degelijk buitenspel?