'Beelden Patricia Paay gefotoshopt'

Maandag werd al bekend dat Patricia Paay naar de politie stapt nadat er seksueel getinte foto's en video's van haar waren opgedoken. Nu laat Paay's advocaat Johan Langelaar weten dat de beelden waarin de 67-jarige zou figureren niet echt zouden zijn.

"Het is wat ons betreft dus zeker dat de beelden 'gefotoshopt' werden of op andere, technische wijze tot stand gekomen zijn", aldus Langelaar in De Telegraaf. Wel bevestigt hij dat het 'om filmpjes en/of foto's gaat'. "U kunt zich voorstellen wat voor effect dit heeft op iemands privéleven. Dit zijn echt verschrikkelijke dingen", voegt hij eraan toe.

In de beelden zou Patries te zien zijn met een bedpartner, maar het zou een derde persoon zijn die de film en/of plaatjes in handen heeft en nu probeert te verspreiden. Paay beweert vanwege een zakelijk conflict te worden gechanteerd en deed na het verschijnen van de tape aangifte.

Als dit nieuws waar blijkt te zijn, is dat enkel positief nieuws voor FOK!kers. Op moment van schrijven geeft iets meer dan de helft (55,1%) van onze bezoekers aan niet benieuwd te zijn naar de beelden, en noemen de maker hiervan 'ziek in zijn hoofd'. Teleurstelling alom voor de kleine 40% van de FOK!kers die al wel klaar zitten met de broek op enkels.

Bewaren

Bewaren