'Lost Secrets of Un'Goro volgende Hearthstone-uitbreiding'

Een oplettende user van Reddit heeft wellicht de volgende uitbreiding van Hearthstone ontdekt. Hij vond de potentiële uitbreiding via het cv van een voice actor, die al aan meerdere projecten van Blizzard heeft meegewerkt.

Het betreft het cv van Lani Minella, die eerder ook al stemmen heeft ingesproken voor Hearthstone. Op haar cv, dat overigens gepost is op een website die onder haar beheer valt, is nu de titel: 'Hearthstone: Lost Secrets of Un'Goro' te zien. Ze heeft daar de stemmen ingesproken voor een Golakka Crawler, Pteradactyl, Anklesaur en een Hydra. Un'Goro Crater is natuurlijk het gebied van World of Warcraft waar aan dino's geen tekort is, dus verrassend is het niet.

Daarnaast is de website ungoro.com geregistreerd door hetzelfde bedrijf dat de websites voor Karazhan en Gadgetzan heeft geregistreerd. Het lijkt dus een legitieme leak. Of Un'Goro ook daadwerkelijk de volgende uitbreiding is of wellicht een adventure is natuurlijk niet bekend. Blizzard werkt aan meerdere uitbreidingen tegelijkertijd en maanden van tevoren, dus het is nog even afwachten. 

Hearthstone: Lost Secrets of Un'Goro leaked