Verhoeven daagt 'praatjesmaker' Bonjasky uit

Kickbokser Rico Verhoeven heeft een weinig verkapte uitdaging verzonden aan het adres van Remy Bonjasky. Glory's zwaargewichtkampioen wil Bonjasky graag treffen in de ring om hem af te straffen voor zijn 'praatjes'.

"Remy, vorige keer zei je 'als Badr niet van Rico kan winnen, dan weet ik het ook niet meer'. Badr lukte het niet, laten we zien of jij het wel kan, let's go", aldus Verhoeven maandagavond in het programma Peptalk

Het is overigens niet helemaal wat Bonjasky eind vorig jaar rondom het gevecht tussen Verhoeven en Badr Hari zei. Zijn exacte woorden: "Ik zal je wat zeggen. Als Badr niet van Rico kan winnen, dan is er toch iets goed mis? Ik vind Rico een topvechter. Voor de persconferentie dacht ik echt: Rico gaat het helemaal maken. Maar ik zag hem helemaal klein worden. Ik had een beetje het gevoel dat-ie spijt had."

Het lukte Hari inderdaad niet om Verhoeven te verslaan. De voor Marokko uitkomende bajesklant liep een armblessure op, moest opgeven en verloor het gevecht dus. Dat Bonjasky al een tijd met oogproblemen kampt die een gevecht mogelijk in de weg staan wil Verhoeven niet accepteren. "Als je praatjes hebt moet je ze ook nakomen", klonk het duidelijk. Bonjasky heeft nog niet op de uitdaging gereageerd.