Piers Morgan zet Ewan McGregor op z'n plek

Ewan McGregor heeft dinsdagochtend op het allerlaatste moment een bezoek aan de Britse ochtendshow Good Morning Britain afgezegd nadat hij doorkreeg dat Piers Morgan de presentator van dienst was. Hij weigerde aan te schuiven bij Morgan vanwege diens uitspraak over de Women's March.

Morgan maakte zich maandag niet populair bij de zogenoemde SJW's (Social Justice Warriors) toen hij sommige vrouwen die deelnamen aan de mars beschreef als een stel 'dolle feministen'.

"For every woman who marches with good intent there are women who I would categorise as ‘rabid feminists’ who don’t like men very much."

Een woordvoerder van de ITV-talkshow bevestigt tegenover de BBC dat Ewan op het laatste moment niet meer wilde. "Hij zou komen praten over zijn nieuwe film, maar besloot om dat niet te doen."

Morgan reageerde in het geheel niet aangedaan. "Het spijt me om dat te moeten horen @mcgregor_ewan", twitterde hij. "Je zou toch groot genoeg moeten zijn om ieder zijn eigen politieke opvattingen te gunnen. Je bent tenslotte maar een acteur."

Ewan McGregor skipt interview om Piers Morgan
Ewan McGregor op z'n plek gezet door Piers Morgan (Foto: BuzzE)