Hitman is compleet op disc

Voor de mensen met een stevig portie geduld is het nu nog maar een een paar dagen wachten, maar dan verschijnt Hitman in zijn geheel op disc.

De Deense ontwikkelaar IO Interactive had vorig jaar de zesde game in de franchise voor het eerst in losstaande episodes uitgebracht. De reis begon vorig jaar in maart met een proloog en de locatie Parijs, gevolgd door Episode 2: Sapienza in april, Episode 3: Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli, Episode 4: Bangkok in augustus, Episode 5: Colorado in september en tot slot in oktober de seizoensfinale Episode 6: Hokkaido.

Met Hitman: The Complete First Season kunnen spelers alles van het spel meteen spelen. Je krijgt in een keer toegang tot alle locaties, alle live content, de Contracts Mode en aanvullende game updates. Alle verbeteringen en aanpassingen die in 2016 doorgevoerd zijn - zoals meer opties voor spelers, kortere laadtijden, aanvullende wapens, duidelijkere plattegronden en meer - zijn nu meteen op disc aanwezig.

Hitman Steelbook Edition: The Complete First Season inclusief 3 bonus missies, de CD soundtrack, een DLC (requiem blood money pack) en een making of, verschijnt 31 januari voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hitman: Complete First Season Edition (Foto: Square Enix)