'Memphis Depay en mooie Lori Harvey verloofd'

Het heeft er alle schijn van dat Manchester United-speler Memphis Depay zich heeft verloofd met de stiefdochter van de Amerikaanse presentator en comedian Steve Harvey. De dame in kwestie, Lori Harvey, plaatste een foto op Instagram waarop het koppel hand in hand te bewonderen is. In de onderstaande tekst wordt de foto begeleid met de afbeelding van een ring. 

Hoewel de letterlijke betekenis van de foto zich enigszins laat raden, feliciteren grote aantallen fans het stel al met de verloving. De foto ontving maar liefst 18.000 likes, inclusief reacties als 'welkom bij de United-familie' en 'hét stel van 2017'. 

De topvoetballer weet de aandacht sinds zijn komst naar Manchester nauwelijks sportief op zich te vestigen. Zijn gedrag buiten de lijnen, waaronder de relatie met Harvey, weet doorgaans wél de spotlight op zich gericht. Depay en Harvey zijn sinds begin vorig jaar samen. De Amerikaanse schone kwam voor het eerst in beeld tijdens het afscheid van Depay bij zijn oude club PSV. Destijds was zij nog een onbekende figuur aan de zijde van de multimiljonair.

 

💍

Een foto die is geplaatst door Lori Harvey (@lori_harvey_) op7 Jan 2017 om 3:36 PST