Indrukwekkende Witcher-beelden te koop

In een zeer beperkte oplage zijn er beelden te bestellen van enkele personages uit het Witcher-universum. Ze zijn gemaakt van polystone, zijn stevig en voor die kwaliteit betaal je. Het is gelukkig ook mogelijk in termijnen te betalen. Geralt en Eredin waren reeds te koop, maar Triss is nu aan de collectie toegevoegd.

Polystone is een mengsel van gemalen steen met vloeibare kunsthars. Dat giet men in een mal en na schuren, polijsten en verven, wordt het nog een keer gepolijst. In theorie kan je een polystone beeld buiten laten staan, omdat er geen vocht in kan doordringen. De beelden worden volgend jaar tussen september en november afgeleverd. Houd er rekening mee dat de prijzen nog zonder BTW zijn. Er komt nog ongeveer 21% bovenop de genoemde prijs. Ook dien je alvast een bedrag rond de €75,- aan te betalen.

Witcher-beelden: Geralt

 Witcher-beelden: Geralt (voor)

Witcher-beelden: Geralt (achter)

Het pronkstuk van de collectie is uiteraard Geralt van Rivia, de held van de verhalen en games. Hij poseert met een verse monstertrofee. Het geheel is 66 centimeter hoog en voor $769,99 (of $99,- per maand) staat hij in je woonkamer. Er worden slechts 1000 gefabriceerd.

Witcher-beelden: Triss

Witcher-beelden: Triss (voor)

Witcher-beelden: Triss (achter) 

Voor de fans van het personage Triss Merigold is er een beeld gemaakt van ongeveer 55 centimeter. De rode toverbal in haar handen kan je vervangen voor een blauwe. Er zijn slechts 500 beelden te koop à $749,99 per stuk (of $84,37 per maand). Voor Triss geldt de beperking van slechts één beeld per persoon.

Witcher-beelden: Eredin

Witcher-beelden: Eredin (voor) 

Witcher-beelden: Eredin (achter)

Het is ook mogelijk om Eredin, de koning van de Wild Hunt aan te schaffen. Met een schoothondje aan zijn zijde strekt hij zijn arm uit naar het gepeupel. Dit beeld is ongeveer 60 centimeter hoog en de duurste van de set. Er worden slechts 800 gemaakt en voor $799,99 (of $90,- per maand) vrolijkt hij je huisje op.

FOK!ker Chanty87 weet te melden dat Yennefer, Ciri en Toad Prince later ook nog verschijnen. Houd dus wel wat geld daarvoor apart!

Witcher-beelden: Ciri

Witcher-beelden: Ciri (totaal)

Witcher-beelden: Yennefer