Rico Verhoeven verslaat Badr Hari

Kickbokser Rico Verhoeven heeft de voor Marokko uitkomende Badr Hari verslagen. In het langverwachte gevecht in Oberhausen kwam het helaas voor de kijkers wel neer op een flinke anticlimax.

Voor het gevecht begon ging het al bijna fout in de arena. Fans van Hari verzamelden zich rondom de ring en schopten de nodige herrie, voor ze door de beveiliging aan de kant gehaald werden en het gevecht dan toch kon beginnen.

De 32-jarige Hari, die de laatste tijd regelmatig in het gevang zat, was in de eerste van drie rondes duidelijk de betere, met onder meer een stevige klap op het gezicht van Verhoeven. Een al bestaande blessure aan de neus van de Nederlander werd zo opengereten en zorgde voor flink wat bloed.

De tweede ronde begon en Verhoeven leek een stuk sterker uit de hoek te komen. Hij deelde een aantal goede knietjes uit, maar na ruim een minuut was het gevecht plotseling voorbij: Hari had een fikse blessure aan zijn arm opgelopen en kon niet meer verder, waardoor Glory-wereldkampioen Verhoeven tot winnaar uitgeroepen werd.