'Dark Souls wellicht naar Nintendo Switch'

De Dark Souls-franchise komt wellicht naar de Nintendo Switch. Dat vertellen bronnen aan onze collega's van Let's Play Video Games. Het bericht moet je uiteraard nemen met een korreltje zout, maar Let's Play Video Games heeft het wel vaker bij het rechte eind gehad wanneer het aankomt op nieuws rondom Nintendo's nieuwste console.

Volgens bronnen werkt From Software nu met een klein team aan een port van Dark Souls III voor de Nintendo Switch en draait het op een niveau waar de ontwikkelaar tevreden mee is. Dat betekent nog niet dat Dark Souls III ook daadwerkelijk naar de Switch komt: de ontwikkelaar is nog aan het onderzoeken of het financieel levensvatbaar is om alle Dark Souls-games inclusief DLC te porten voor de Nintendo Switch.

Wanneer het plan wordt doorgezet, dan komt een Nintendo Switch-versie van Dark Souls III met alle DLC volgens de bronnen tegelijkertijd uit met een Game of the Year-versie voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dark Souls III verscheen op 24 maart van dit jaar.

Dark Souls III
'Dark Souls wellicht naar Nintendo Switch'