Caitlyn Jenner hoopt op dertig kleinkinderen

Caitlyn Jenner is zo dol op haar kleinkinderen, dat ze er het liefst dertig wil. Dat vertelde de realityster aan showsite Extra.

Gelukkig heeft Caitlyn een flinke kinderschare om haar doel te halen; de I Am Cait-ster heeft tien kinderen en stiefkinderen. Als Bruce trouwde ze drie keer en kreeg met elke vrouw twee kinderen. Door zijn laatste huwelijk met Kris Jenner, waaruit Kendall en Kylie Jenner werden geboren, werd Bruce ook stiefvader van Kourtney, Kim, Khloé en Rob Kardashian.

"Ik ben gezegend met geweldige kinderen, alle tien", zegt Caitlyn in het interview. "Ze hebben allemaal hard gewerkt om succes te hebben in hun eigen vakgebied." Ze prijst in het gesprek ook de manier waarop haar kinderen zijn omgegaan met haar transitie tot vrouw. "Dat is het mooiste. Na alles waar ik doorheen ben gegaan, houden ze nog steeds van me."

Dream, het dochtertje van Rob Kardashian dat vorige week geboren werd, is het elfde kleinkind van Caitlyn. De realityster is dan ook hoopvol haar doel van dertig kleinkinderen te halen. "Ik ben al op een derde."

Caitlyn Jenner hoopt op dertig kleinkinderen
Caitlyn Jenner hoopt op dertig kleinkinderen (Foto: BuzzE)