Hoe is het met de beharing op FOK!?

Chrissy Teigen liep van de week bij de American Music Awards in een jurk waarbij je kon zien dat ze geen enkel haartje op haar 'Hooha' heeft. Op Instagram bedankte ze dan ook, naast een aantal anderen, haar ontharingsspecialist.

Gisteren stelden we jullie daarom ook de vraag "Hoe kaal ben jij 'down-under'?". Er is 4156 keer gestemd en daarvan waren 453 stemmen van een vrouw en 3319 van een man.

34 procent van de mannen die gestemd hebben, hebben evenveel haar in de schaamstreek als ons opperhoofd Danny op z'n hoofd (niets dus). Stoppels komt daar vlak achteraan met 30 procent, en 29 procent heeft er een volle bos. Als laatste het motiefje: 7 procent.

De vrouwen waren in de minderheid met stemmen, maar de uitslagen zijn ook anders. 37 procent heeft evenveel haar "down-under" als Humberto Tan op z'n hoofd, 35 procent heeft er een volle bos, 11 procent heeft een landingsbaan, 10 procent heeft stoppels en 8 procent heeft er een motiefje.

Overigens melden diverse mensen dat we de optie getrimd vergeten waren en dat is inderdaad waar! Mochten we ooit nog een poll doen over het schaamhaar van onze gebruikers dan zullen we die er zeker bij zetten. 

Er is weer een nieuwe poll, deze keer over webshops. We horen daar graag weer van jullie.