Deel FOK!kers heeft schade opgelopen door storm

Gisteren hadden we een poll op de FP waarin we vroeger of je schade had opgelopen door de storm. Hierop antwoordde 16,9% van onze bezoekers volmondig "JA".

Zo is de Loungeset van LeoLucy gaan vliegen en bleek de coiffure van Trabant een Coupe Ravage te zijn (maar dat komt vast vaker voor). Blarik had geen schade omdat hij uit voorzorg alle tuinmeubilair had opgeruimd en bij Oceanonix is een pas geplante struik omgewaaid en de schutting beschadigd.

Bij Inloggen ging het helemaal mis, daar zijn een tuinstoel en een kliko door de kruidentuin van zijn vriendin geploegd en hij is een plank van zijn schutting kwijt. Ook Albert86 had last van tuintroubles, zijn tuinstoelen zijn omgewaaid en het tafelkleed ligt achterin de tuin.

Snipperaar zoekt nog wat fanatieke mensen die zijn auto willen wassen, hij had hem geparkeerd met de achterkant richting zee en nu is alles vettig en zoutig en Dieseltank heeft z'n tuin vol takken liggen die volgend jaar zijn grasmaaier naar z'n grootje gaan helpen.

We zijn wel nieuwsgierig naar de schade van Nieuwschierig, hij meldt dat hij 12 euro schade heeft, maar wat het was meldde hij niet. Digital_payer heeft gezorgd voor een UFO-melding, die later is geïdentificeerd als een vliegende barbecue en bij Srapnel is er een tak door het huiskamerraam gegaan, waardoor z'n flatscreen beschadigd is, de schutting is door het slaapkamerraam van de buren gegaan, er was een gewonde door dakpannen en zijn kliko en kat zijn verdwenen.

Bij Kroegtijgertje was het nog erger mis, zijn zusje (nee, geen pics helaas) is door de voordeur naar buiten gezogen en weggewaaid bij het uitlaten van de kat. En Luuntje d'r vent is van het dak af gewaaid. Maar hij was toch al jaren stuk, dus dat is kennelijk niet zo erg. Mocht je beschikbaar zijn als nieuwe vent voor Luuntje, dan stelt ze het misschien wel op prijs als je d'r een DM stuurt. Of niet, dat kan natuurlijk ook...

We hebben trouwens weer een nieuwe poll. We zijn benieuwd wat jullie nu weer te melden hebben. En misschien krijgt "Inloggen" daardoor nog wel goede ideeën voor die "kruidentuin" van zijn vriendin..