Trump eet steak, media bloedlink

Rachel Maddow, MSNBC-presentatrice en één van de grootste openlijke Clintonsupporters in de Amerikaanse mediawereld, is flink pissig op Donald Trump. Waarom? Hij is een lekker stukje vlees gaan eten in een restaurant nabij de Trump Tower zonder de media daarover te informeren.

Schokkend, natuurlijk. Hoewel het geen vaststaande regel is, geeft Maddow zelf al toe, geven (aanstaande) presidenten doorgaans aan de media door wat ze die dag van plan zijn. Trump had eerder dinsdagavond laten weten verder geen plannen meer te hebben, maar besloot uiteindelijk een steak te gaan eten. 

Wanhopig zoekend naar redenen om Trump af te zeiken, hakte Maddow direct bijna vier minuten op hem in. Ze deed dat op zo'n manier waarop je vriendin passieve agressie communiceert met flink veel ogen knipperen en opmerkingen als 'ik ben niet boos, ik ben teleurgesteld'.

Ook het berucht SJW-linkse Huffington Post moest even een kotsartikeltje plaatsen: Trump eet zijn biefstukje graag goed doorbakken, en dat zou de allervreselijkste manier ooit zijn. Ze voegen toe: "Wie zijn biefstuk doorbakken eet, is een inherent slecht mens."

Maddow's intense teleurstelling op camera vastgelegd. Weet je wie OOK biefstuk at? Hitl... oh nee, die was vegetariër. Brekend nieuws: Trump is officieel erger dan Hitler!