FOK! Wat een weer: Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Goedemorgen, konden jullie je bed wel uitkomen? Ik heb er al een paar dagen flink moeite mee. Sinds de zon verdwenen is en het merkbaar kouder wordt, blijf ik liever warm onder m'n wollen dekbedje liggen. Ook vanmorgen is het voornamelijk bewolkt, mistig en regenachtig. Pas in de loop van de ochtend wordt het vanuit het westen droger en kan de zon zijn neus af en toe laten zien. 

In het zuidoosten blijft het druilerig en kan er motregen vallen. 's avonds trekken er opnieuw regenbuien het land in. De temperatuur blijft zacht met maxima van rond de 13 graden. De zuidwestenwind trekt aan tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard boven het IJsselmeer. In de loop van de avond zwakt de wind weer iets af en draait hij naar het westen. 

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 08:02
Zon onder: 16:46
Zonkracht: 2 / 1
 
Wolken in Portugal (Foto: qltel)
Wolken in Portugal (Foto: qltel)                
Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!
Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1776 De Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden biedt de Amerikanen als eerste land ter wereld hulp in hun Onafhankelijkheidsoorlog.
1894 De Turken vermoorden zesduizend Armeniërs in Koerdistan
1933 De Verenigde Staten knopen diplomatieke banden aan met de Sovjet-Unie
1945 In Londen wordt de UNESCO opgericht
1951 LeeuwardenKneppelfreed (ook bekend als 'de slag op het Zaailand')