School weigert Dave Roelvink op feest

Het Montessori College in Arnhem heeft Dave Roelvink geweigerd als dj op een groot schoolfeest. Roelvink zou komen draaien op een schoolfeest, maar ouders van de scholengemeenschap maakten duidelijk het optreden van de omstreden Roelvink niet op prijs te stellen.

Een woordvoerder van de school heeft een bericht van De Gelderlander bevestigd. Er zouden zich na de aankondiging van het optreden zeker veertig ouders hebben gemeld die niet wilden dat Roelvink voor hun kinderen zou optreden. Roelvinks boeker bevestigt dat ouders hebben geklaagd over het voorgenomen optreden van Dave. "Ik begrijp het standpunt van de school ook wel."

De boeker baalt van alle aandacht voor het afgelaste optreden. "Van de acht succesvolle optredens die hij afgelopen weekeinde heeft gegeven, hoor je niets. Daarvan waren er ook een aantal op jeugdfeesten."

Werkstraf
Tegen Roelvink loopt momenteel een rechtszaak. Hij staat terecht voor een juwelendiefstal en het verspreiden van een seksfilmpje dat hij maakte in een bubbelbad. Het meisje in het filmpje stelde hier geen toestemming voor te hebben gegeven.

Het Openbaar Ministerie eiste eerder deze week een werkstraf van 240 uur tegen de BN'er en een schadevergoeding van 23.000 euro. De school overweegt Roelvink alsnog te vragen voor het feest als hij wordt vrijgesproken.

School weigert Dave Roelvink op feest
School weigert Dave Roelvink op feest (Foto: BuzzE)