Help Robin Frijns naar de overwinning in de Formule E

We weten allemaal nog hoe Olav Mol het in zijn eentje voor elkaar kreeg om Max Verstappen de Driver Of the Day-award te bezorgen in een race waar hij niet eens finishte. De Formule 1 heeft dit concept afgekeken bij de Formule E, waar de drie coureurs met de meeste punten tijdens de race een fanboost krijgen.

Dat ook dit systeem niet helemaal fair is, blijkt wel uit de resultaten van elk weekend. Iedere week weer zijn het dezelfden die de fanboost krijgen. Tijd voor verandering dus, want wat Olav Mol bij de één van de meest bekeken sportwedstrijden voor elkaar krijgt, moet zeker ook mogelijk zijn bij een kleinere raceklasse als de Formule E. Je hoeft het te volgen, leuk te vinden of er überhaupt van gehoord te hebben. Iedereen kan zijn steentje bijdragen.

Om te stemmen ga je naar http://fanboost.fiaformulae.com/. Vervolgens log je in met je Facebook-account of maak je een fiaformulae.com account aan. Dan is het uiteraard wel de bedoeling dat je op Robin Frijns stemt, anders bereiken we hier niks mee. Stemmen kan al sinds 31 oktober, dus het zou geweldig zijn als we Frijns in één dag naar de top drie kunnen brengen.

De race vindt vanavond plaats om 17:00 in het Marrokaanse Marrakesh. Geïnteresseerden kunnen de race kijken op Ziggo Sport Racing.

Frijns rijdt naast de Formule E ook de Blancplain Endurance Series (Pro Shots / Geert Franquet )
Frijns rijdt naast de Formule E ook de Blancplain Endurance Series (Pro Shots / Geert Franquet )