'Nintendo Switch draait geen Skyrim'

De games die wij in de aankondigingstrailer van vorige week zagen draaien op Nintendo Switch waren slechts bedoeld om aan te geven hoe het werkt. Opmerkzame fans hadden reeds gezien dat de beelden later waren toegevoegd.

Dickhiskhan, één van de acteurs, zei dat de beelden midden september waren opgenomen met dummies. Later zijn er gameplaybeelden overheen gemonteerd, zoals je hier kunt zien. Als je goed kijkt, dan zie je dat het beeld van het scherm aan de rechterkant een kleine overlap heeft met de mouw van de gamer.

Nintendo Switch - Oeps

Nintendo heeft aan het eind van de trailer duidelijk aangekondigd dat de gamebeelden, graphics en kenmerken van de Switch voor de release nog kunnen veranderen, maar veel fans voelen zich op het verkeerde been gezet. In een reactie aan Eurogamer laat Nintendo weten dat de trailer slechts tot doel had het publiek te tonen hoe Nintendo Switch werkt. Wederom wordt ons verzekerd dat er later meer informatie volgt.

Nintendo Switch - Disclaimer

Eerlijk is eerlijk: denken dat een draagbare spelcomputer 60 frames per seconde in 1080p kan produceren terwijl Xbox One daar nog moeite mee heeft, is ook erg optimistisch gedacht. De werkelijke kracht en prestaties van Nintendo Switch kunnen we pas bepalen na een review en niet na de volgende persconferentie.