Moeder genoot van verkrachting 10-jarige dochter

Een Amerikaanse vrouw uit Albuquerque (New Mexico), wiens 10-jarige dochtertje vorige maand verkracht, vermoord en in stukken gehakt terug werd gevonden, had een nogal bizarre verklaring voor deze walgelijke misdaad. Het monsterlijke wijf verklaarde tegenover de politie dat ze online mannen had opgezocht om haar dochtertje seksueel te misbruiken, omdat ze er zo van kon genieten om daar naar te kijken.

De 35-jarige Michelle Martens organiseerde minstens drie ontmoetingen met verschillende pedofielen die het jonge meisje seksueel mochten molesteren. Volgens de Albuquerque Journal deed de vrouw het niet voor het geld maar voor haar eigen zieke plezier.

De 10-jarige Victoria werd vorige maand op haar verjaardag geïnjecteerd met methamphetamine en werd daarna seksueel misbruikt, met een mes gestoken en gewurgd. Het levenloze lichaam werd daarna in stukken gehakt en in een deken in een brandende badkuip gedumpt.

Michelle Martens bekende eveneens dat ze er over had gedacht om ook het jongere zusje van Victoria aan te bieden aan verkrachtende pedofielen. De vrouw wordt nu aangeklaagd voor 19 zaken, waaronder moord, ontvoering, kindermishandeling met de dood als gevolg en seksuele penetratie van een minderjarige. Naast moeder Michelle werden ook haar 31-jarige vriend Fabian Gonzales en zijn 31 jaar oude nicht Jessica Kelley in de boeien geslagen voor de hierboven genoemde zaken.

Volgens de Albuquerque politiechef Gorden Eden Jr. is dit de meest kwaadaardige misdaadzaak uit zijn gehele loopbaan. "Een volledige minachting van het menselijk leven en verraad door een moeder."