Zaanse straatterroristen bedreigen raadslid

Raadslid Juliëtte Rot is zondagmiddag bij haar woning bedreigd door de tuigvloggers, die al maanden de wijk Poelenburg terroriseren. De straatterroristen, onder leiding van vloggertje Ismail Ilgun, kwamen 'verhaal halen' bij het raadslid waarom zij 'alleen maar' negatief was over hen in een uitzending van Pauw.

De politica was net klaar met een interview met RTV Noord-Holland, toen Ismail Ilgun uit de auto sprong om haar te filmen en te intimideren. Hij beschuldigde haar er onder andere van dat ze hen zwart wilde maken, en zei dingen als: ''Je bent geen mens, je bent karakterloos''. Ook werden er door zijn zielige kansparel-vriendjes verschillende bedreigingen geuit. ''We weten je te vinden'', werd er vanuit de auto geroepen.

Het raadslid heeft aangifte gedaan van bedreiging. De hangjongeren zijn al een tijd de buurt aan het terroriseren, wat uitgezonden wordt op het YouTube-kanaal van Ismail. De politie staat machteloos, bij Pauw lieten ze zich ook van hun slechte kant zien, en onlangs werd ook al een filmploeg van Hart van Nederland ernstig bedreigd.