Zet jezelf op de FOK! PlayStation VR gamemiddag gastenlijst!

Sony gaat helemaal los deze winterperiode. De komende weken kunnen wij aan de slag met de nieuwe PlayStation en in november komt de PlayStation 4 Pro uit. Maar dat is niet het enige! Ergens tussen de nieuwe consoles lanceert Sony ook de nieuwe PlayStation VR!

Om iedereen alvast kennis te laten maken met de nieuwe VR bril opent Sony verschillende popup shops met daarin demopods waarin je de kekke bril voor jezelf kunt testen. Deze stores zijn te vinden in Rotterdam, Einhoven en Amsterdam. Maar pas op, het gaat daar beredruk worden. Wij van FOK! mogen in samenwerking met Sony daarom 9 personen op de gastenlijst zetten. Dan mogen jullie met onder andere de nieuwe gadget aan de slag.

De winnaars mogen op zaterdag 24 september tussen 15:30 en 16:30 in Amsterdam zonder wachttijd direct de nieuwe bril uitvoerig testen. Sharing is caring; je mag iemand meenemen, maar dan moet je wel de demopod delen. Het enige wat je moet doen is even de volgende vraag beantwoorden: Vanaf wanneer ligt de PlayStation VR in de winkels?

Durf jij de virtuele wereld aan? Ga dan snel naar deze prijspagina!

De winnaars krijgen van ons bericht. Achter het net gevist? Dan kun je alsnog inschrijven door op de volgende link te klikken: KLIK!