Ook boer David blijkt 'nepboer' te zijn

Na boer Marc blijkt ook David Kleiss te zijn ingehuurd door een internationaal bedrijf om een boerderij weer winstgevend te maken. Dat ontdekte zakenblad Quote.

David wordt ingehuurd door het Duitse Agrargesellschaft Lichtenberg, dat investeert in matig draaiende veebedrijven. De Roemeense varkensboerderij die afgelopen zondag in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw voorbij kwam is dus helemaal niet van Kleiss.

"David en Marc zijn werkzaam in de agrarische sector en werken wel degelijk op de boerderij. Dit is het nieuwe boeren. Het gaat er ons om dat ze op een boerenbedrijf actief zijn en op zoek zijn naar een vrouw", aldus een woordvoerster van KRO/NCRV tegenover Quote. "Wat moet je dan? Het programma omdopen tot 'Farmmanager Zoekt Vrouw?' Waar leg je de grens? Boer Willem werkte op een zorgboerderij. Telt dat dan ook niet?"

Eerder deze week bleek al dat de erg populaire boer Marc ingehuurd is door een Afrikaanse detacheerder om een viskwekerij in Zambia weer draaiende te krijgen.

Ook boer David blijkt 'nepboer' te zijn
Ook boer David blijkt 'nepboer' te zijn (Foto: BuzzE)