Man die 13-jarige neerstak nog altijd spoorloos

De politie is nog altijd op zoek naar de man die vorig jaar november vanuit het niets een 13-jarige knul neerstak in Heerhugowaard. De jongen was op weg naar huis vanuit school toen hij op de middenweg werd klemgereden door een blanke volwassen man. De man begon tegen de jongen te schreeuwen en stak hem vervolgens in zijn borst. 

Ondanks een eerdere oproep, waarop 160 tips binnen kwamen, is de dader nog altijd niet gevonden. Het gaat om een slanke man van tussen de 25 en 35 jaar oud met een onverzorgd uiterlijk. Hij had destijds kort blond haar en een stoppelbaard. Zijn (onder)gebit was bruingeel verkleurd. Hij reed op een zwarte fiets. 

Van twee (mogelijke) getuigen weet de politie nog altijd niet wie ze zijn. In de eerdere uitzending werden zij onherkenbaar in beeld gebracht, maar de politie heeft nu besloten om de beelden herkenbaar te laten zien. Deze twee getuigen kunnen mogelijk belangrijk zijn in de zoektocht naar de dader. 

De politie roept deze twee mensen en andere getuigen op om zich bij de politie te melden als zij iets gehoord of gezien hebben. Voor de tip die leidt tot opsporing van de dader is een beloning van € 10.000,00 uitgeloofd. 


Video ©Opsporing Verzocht