FOK! Wat een weer: zomers weer

Vandaag zijn er af toe wat sluierwolken te zien, maar het is overwegend meest zonnig vandaag. De temperaturen lopen uiteen van 23 graden aan de kust tot 27 in het zuidoosten van het land. De wind draait richting het zuidwesten en is zwak tot matig van kracht. 

Zon op 06:49
Zon onder 20:30
Zonkracht

5 / 3

Nederland
 

Wolkjes boven Alkmaar (Foto: Papabear)
Wolkjes boven Alkmaar (Foto: Papabear)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1888 Jack the Ripper slaat voor het eerst toe: hij vermoordt Mary Ann Nichols.
1940 Eerste uitgave van Vrij Nederland in een oplage van 1000 exemplaren.
1974 De zeezenders Radio VeronicaRadio Noordzee Internationaal en Radio Atlantis stoppen noodgedwongen met uitzenden.
1990 In Berlijn ondertekenen de twee Duitslanden het Eenwordingsverdrag, waardoor beide staten op 3 oktober weer één staat worden
1997 Diana Spencer, de ex-vrouw van Kroonprins Charles van Groot-Brittannië, komt samen met haar vriend Dodi Al-Fayed om het leven bij een auto-ongeluk in de Alma-tunnel in Parijs.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.