FOK! Wat een weer: onweersbuien en opklaringen

De afgelopen nacht zijn er plaatselijk flink wat regendruppels gevallen tijdens een paar flinke onweersbuien. Tijdens de opklaringen hierna is ook nevel ontstaan wat hier en daar nog te zien kan zijn.

Vandaag schijnt de zon geregeld maar zeker in de middag in het oosten kan het zijn dat er regen- of onweersbuien ontstaan. De temperatuur komt niet meer zo hoog als de afgelopen dagen, het wordt 22 graden aan de kust tot 28 graden in het oosten en zuidoosten. De wind is zwak tot matig en draait in de loop van de dag via zuidwest naar west en neemt toe tot matig in het binnenland tot krachtig aan de kust.

De komende week wordt het wat koeler en zal er naar verwachting geen neerslag van betekenis vallen.

Zon op 06:46
Zon onder 20:35
Zonkracht

5 / 3

Nederland
 

Zonsondergang in Goch (Foto: qltel)
Zonsondergang in Goch (Foto: qltel) 

Angry_bird maakte opnamen van een onweersbui in Zeist

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1848 Ondertekening Nederlandse Grondwet door koning Willem II
1913  Koningin Wilhelmina opent het Vredespaleis in Den Haag.
1963 Martin Luther King geeft zijn beroemde I Have a Dream speech tijdens een burgerrechtendemonstratie in Washington D.C.
1979 Een bom van de Provisional IRA explodeert op de Grote Markt in Brussel.
1988 Tijdens een luchtshow op de vliegbasis Ramstein in West-Duitsland vliegen drie stuntvliegtuigen op elkaar. 70 mensen komen om.
1990 Irak verklaart dat Koeweit een provincie van Irak is.
1995 Eerste uitzending SBS 6.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.