Eerste Dark Souls III-DLC komt in oktober

Vorige week kondigden we al aan dat From Software had aangekondigd dat er een aankondiging aan zat te komen van de eerste DLC voor Dark Souls III. Die is er nu: op 25 oktober komt de eerste uitbreiding uit, genaamd Ashes of Ariandel.

De aankondiging werd via het officiële PlayStaiton-kanaal op Twitter naar buiten gebracht, waarna het even later weer offline werd gehaald. Uiteraard waren er genoeg partijen snel genoeg bij om een en ander aan informatie te vergaren. Volgens het Japanse blog Hachima bevat de meest recente uitgave van gametijdschrift Famitsu tevens details over de DLC en bevat deze onder andere nieuwe wapens, spells en miracles, en een exclusieve PVP-area genaamd Immortal Competition. Er werd in de Tweet van het PS-kanaal ook een trailer geteased maar die is inmiddels op privé gezet.

Dark Souls III krijgt ook een season pass die alvast te preorderen is voor 25 euro. Met de season pass krijg je twee uitbreidingen, waarvan de tweede wordt verwacht in het begin van 2017. Het is nog even wachten tot de officiële aankondiging inclusief trailer, die je te zijner tijd uiteraard op FOK! kunt bekijken.

Update 19:45 uur:
De aankondigingstrailer staat inmiddels online. Bekijk 'm hieronder.