GeenStijl vernedert vernederde jongen

Misschien is het de bedoeling dat we happen, dus laten we dat maar even doen. Net zoals de gozer deed die op de foto te zien is die vanmorgen (nog net in de ochtend) werd geplaatst door onze collega's van GeenStijl. Het lijkt op een niet-alledaagse activiteit, die wellicht wat meer alledaags is onder corpsballen. GeenStijl heeft het summum van humor ontdekt door een -toch al- vernederde jongeman, een extra schop na te geven door 's mans verwarde actie een plaats te geven op een landelijke nieuwswebsite.

De ouders van Evert-Jan, Floris of hoe dat jong ook mag heten, hebben mogelijk uiterst teleurgesteld gereageerd toen ze vanmiddag een kijkje namen op eerdergenoemde site. Er prijkt namelijk een foto op de frontpagina, waarin te zien is hoe een ontgroening uit de hand kan lopen: een -vermoedelijk- eerstejaars wannabe-balletje laat zich, waarschijnlijk onder grote groepsdruk en met de dreiging van allerlei leuke beloftes, in zijn gelaat urineren door iemand met een veredelde clitoris. Volgens de persoon die deze hilarische foto had ingezonden, zou dit gebeurd zijn op een Leids Corpsballenontgroeningsdag, of zoiets.

Een briljante clickbait natuurlijk. En... een geintje mag best iemands laatste beetje waardigheid kosten. Het zou zo kunnen zijn dat de foto nep is en/of er geen sprake is van echt letterlijk iemand afzeiken. Maar het is de intentie die telt, nietwaar?

De foto kan je niet vinden op deze link. Google zelf maar.