Visser slaat piemel naaktzwemmer aan haak

Herbert Fendt heeft onlangs een hachelijk avontuur beleefd. Terwijl de Duitser in de Kaisersee bij Augsburg naakt aan het zwemmen was, voelde hij ineens een stekende pijn in zijn batsbajonet. Een visser had de nudist letterlijk aan de haak geslagen.

Toen Herbert de lijn aan zijn spermaspeer ontdekte, schreeuwde hij het uit. "'Niet trekken, niet trekken!', riep ik naar de visser", zo laat de Duitser weten. "Ik was doodsbang dat hij de lijn zou ophalen."

Uiteindelijk wist Herbert – die een pseudoniem gebruikt om niet voor lul te staan – de kant te bereiken. Maar hoe hij ook rukte en sjorde, de haak kreeg hij maar niet uit zijn Bratwurst.

De beste man wist uiteindelijk in de auto te stappen en naar het ziekenhuis te rijden. "De arts kon een glimlach niet onderdrukken", aldus Herbert.

De arme drommel mag nu een week niet zwemmen of douchen. Wel heeft hij nog contact gezocht met de visser. De hengelaar had sympathie voor de naaktzwemmer, maar vertelde dat de Kaisersee niet is bedoeld om naakt te zwemmen maar juist om te vissen.