FOK! Wat een weer: zomers warm

Na een warme en natte dag gisteren, wordt het vandaag (zeer) warm en droog. De zon is volop aanwezig dus smeer je goed in! De maximumtemperaturen lopen uiteen van 24 graden in het noorden tot 28 graden in het zuiden van het land. De zwakke wind draait richting het zuidne. 

Zon op 06:37
Zon onder 20:45
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Papabear maakte deze prachtige foto van de zonsondergang in Ibiza Alkmaar!

Ibiza in Alkmaar (Foto: Papabear)
Ibiza in Alkmaar (Foto: Papabear)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1572 De Bartholomeusnacht begon, waarbij vijfhonderd protestanten om het leven kwamen.
1913 In Kopenhagen werd het beeld van de kleine zeemeermin onthuld, gemaakt door de beeldhouwer Edward Eriksen
1944 In Warnsveld werd een temperatuur van 38,6°C gemeten; de hoogste dagtemperatuur ooit sinds het begin van de metingen in Nederland.
1989 In de Baltische staten vormden twee miljoen mensen een menselijke keten, de Baltische Weg, om herstel van de onafhankelijkheid te eisen.
2006 In het Oostenrijkse Strasshof an der Nordbahn ontsnapte Natascha Kampusch aan haar ontvoerder Wolfgang Přiklopil, na 8 jaar gevangenschap.
2010 De Anne Frankboom achter het Anne Frank Huis waaide om. Omdat hij niet tegen het huis aan viel, richtte de val geen schade aan.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.