FOK! Wat een weer: regen en motregen

Vandaag zie we voornamelijk regen of motregen voorbij komen. Pas in de namiddag en de avond wordt het vanuit het westen droger en klaart het weer op. De temperaturen komen vandaag rond de twintig graden uit bij een zwakke tot matige zuidwestenwind. 

Zon op 06:36
Zon onder 20:48
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

 Van RechtseDirecte kreeg ik deze prachtige serie van een mistige zonsopkomst in Seaward Downs (Nieuw Zeeland).

Prachtige zonsopkomst in Seaward Downs (Nieuw Zeeland)  (Foto: RechtseDirecte)
Prachtige zonsopkomst in Seaward Downs (Nieuw Zeeland) (Foto: RechtseDirecte)Prachtige zonsopkomst in Seaward Downs (Nieuw Zeeland)  (Foto: RechtseDirecte)
Prachtige zonsopkomst in Seaward Downs (Nieuw Zeeland) (Foto: RechtseDirecte)Prachtige zonsopkomst in Seaward Downs (Nieuw Zeeland)  (Foto: RechtseDirecte)
Prachtige zonsopkomst in Seaward Downs (Nieuw Zeeland) (Foto: RechtseDirecte)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1791 Slaven kwamen  in opstand op het eiland Hispaniola, waarmee het proces gestart werd van de latere oprichting van Haïti en de Dominicaanse Republiek.
1864 De eerste Conventie van Genève: het Rode Kruis werd opgericht en de eerste afspraken over de behandeling van oorlogsslachtoffers en bescherming van gewonde soldaten en medische ploegen werden gemaakt.
1900 In Tilburg werd de elfjarige Marietje Kessels vermoord.
1911 In het Louvre werd ontdekt dat de Mona Lisa was gestolen.
1962 Een moordaanslag op de Franse president Charles de Gaulle mislukte.
1989 De eerste ring van de planeet Neptunus werd ontdekt.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.