'Pssst... wc-papier kopen?'

Een buitenkansje voor Fok!kers die er een schijthekel aan hebben om van hun zolderkamer af te komen, maar wel zonder toiletpapier zitten: neem contact op met Happy Toilet. Zij praten geen poep en doen wat ze beloven.

Happy Toilet staat altijd voor je klaar. Voor een abonnement vanaf drieënhalf euro per maand komen ze regelmatig (zelf noemen ze het periodiek) langs om ervoor te zorgen dat het toiletpapier nooit opraakt. Die stress is dus voorgoed van de aardbodem verdwenen. Goed voor de nachtrust.

Hoewel het Happy Toilet niet lukt om zijn eigen product correct te spellen, doen ze wat ze beloven: "Op basis van het aantal personen leveren wij per 2, 3, 4, 6, of 12 maanden GRATIS aan huis je toilet papier. Dit allemaal tegen een vaste lage prijs en 100% flexibel abonnement". Daarvoor krijg je het beste wc-papier (3-laags) voor een eerlijke prijs (wat dat ook betekenen mag). Bovendien weet Happy Toilet te melden dat het papier strak is opgerold en is opgedeeld in 250 velletjes papier per rol.

Happy Toilet is zeer ambitieus in haar doelstellingen. Zo laat oprichter van Venrooij (tevens de submitter van dit bericht) weten dat zij binnen enkele jaren 60 procent van de huishoudens van wc-papier willen voorzien. En niet alleen gezinnetjes kunnen profiteren van het bedrijf: ook het bedrijfsleven ontkomt niet is welkom. Binnenkort krijgt de indrukwekkende site een Engels- en Duitstalig broertje, zodat ook het buitenland niet langer geïsoleerd is van Happy Toilet.

Mocht je nog steeds twijfelen; Happy Toilet biedt tevens een testpakket aan. Het gevaar daarvan is dat je waarschijnlijk nooit meer zonder kan en nooit meer terug wilt naar het huis-tuin-en-keukenpapier uit de supermarkt.

Abonneren kan hier.

 

School vraagt ouders om wc-papier (Foto: ANP)
Zo ziet toiletpapier eruit (foto: ANP)