FOK! Wat een weer: nog steeds wisselvallig

Stephan schreef het gisteren al, het is ook vandaag flink wisselvallig met flink wat kans op regen en ook onweer. De zon krijgt niet veel kans vandaag, hoewel het westen 's middags nog een sprankje kan meepikken. De temperaturen komen vandaag niet boven de 19 graden uit. De zuidwestenwind is aan de kust krachtig, boven land matig, maar bij buien vlagerig. 

Zon op 06:34
Zon onder 20:50
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Buitje op komst boven Pfalzdorf (Foto: Rewimo)
Buitje op komst boven Pfalzdorf (Foto: Rewimo)

Buitje op komst boven Pfalzdorf (Foto: Rewimo)
Buitje op komst boven Pfalzdorf (Foto: Rewimo)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1911 De Mona Lisa wordt op klaarlichte dag gestolen uit het Louvre in Parijs.
1959 Hawaï wordt de vijftigste staat van de Verenigde Staten van Amerika.
1965 Lancering van de Gemini 5. Met deze ruimtevlucht van bijna acht dagen breken de Verenigde Staten het duurrecord voor bemande ruimtevluchten.
1976 De Lange Jan, de 135 meter lange schoorsteen van de voormalige mijn Oranje Nassau I in Heerlen, wordt opgeblazen. De schoorsteen valt verkeerd en beschadigt een leegstaand kantoorgebouw.
2005 The Rolling Stones beginnen in Boston (VS) aan hun 31e wereldtournee. Mick Jagger is dan inmiddels 62.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.