Luuk de Jong: "Droom om met Siem samen te spelen"

Siem de Jong wordt sinds deze week steeds vaker in verband gebracht met PSV. De oudere broer van Luuk de Jong, aanvaller van de Eindhovenaren, staat nog bij Newcastle United onder contract, maar zit daar op een dood spoor. Een terugkeer naar de Eredivisie lijkt dus tot de mogelijkheden te behoren.

Het management van Siem de Jong heeft laten weten, dat er nog niet met PSV is gesproken. Toch kan zoiets in de voetbalwereld snel gaan, al heeft de voetballer op dit moment andere zorgen. Door een verrekte hamstring staat hij tijdelijk aan de kant en is nu druk bezig met zijn herstel, wat vermoedelijk nog enkele weken gaat duren.

"Het is zonde dat hij nu in de voorbereiding geblesseerd is. Hopelijk herstelt hij snel, want hij wil weer lekker gaan voetballen ergens", liet Luuk over de situatie van zijn broer Siem aan Omroep Brabant weten.

Het is dus mogelijk dat de gebroeders De Jong samen in één elftal komen te spelen. Luuk ziet de komst van zijn oudere broer in elk geval wel zitten: "Het is een droom om met hem samen te spelen. Voor mij is hij hier natuurlijk welkom."