Kanye: goed figuur noodzakelijk voor Kim

Volgens Kanye West is een goed figuur een van de belangrijkste dingen voor Kim Kardashian. De rapper vindt het dan ook geen enkel probleem dat zijn echtgenote daar graag mee flaneert in de vorm van naaktselfies, zegt hij in een interview met Harper's Bazaar.

"Ik ben dol op haar naaktselfies. Ik hou ervan haar naakt te zien, ik ben dol op naakt. En ik hou van mooie vormen", zegt Kanye, die de weinig verhullende foto's van zijn eega vergelijkt met 'de Rennaisance'. "Een moderne versie van een schilderij." Als Kim haar figuur niet zou mogen laten zien, is dat volgens Kanye 'alsof je Adele verbiedt te zingen'.

De dagen dat Kanye zijn broek liet zakken voor een selfie, liggen achter hem. "Ik maakte ze wel eens toen ik single was. Her en der doken goede foto's van mijn pik op", grapt de rapper. "Je moet het rock-'n-roll houden."

Dik
In hetzelfde interview geeft Kim toe dat ze vooral onzeker is over haar uiterlijk. "Mijn grootste onzekerheid is dat ik af en toe dik lijk. Dat neem ik heel serieus. Ik probeer te doen wat ik kan om in vorm te blijven en als ik aankom, maakt me dat onzeker."

Kim hoopt dat ze later herinnerd wordt als een 'slimme zakenvrouw, die hard werkte en sexy én moeder was'. Kanye hoopt dat zijn vastberadenheid ook na zijn dood nog wordt geroemd. "Ik ben veel meer vastberaden dan slim."

Kanye: goed figuur noodzakelijk voor Kim
Kanye: goed figuur noodzakelijk voor Kim (Foto: BuzzE)