FOK! Wat een weer: stapelwolken

Vandaag komen er veel stapelwolken voor, maar blijft het wel grotendeels droog. Verder is het rustig, met temperaturen van 21 graden aan zee tot 25 graden in het oosten van het land. De wind draait in de loop van de dag van het zuidwesten naar het noordwesten en is zwak tot matig van kracht. 

Zon op 05:53
Zon onder 21:38
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Treinrit met een stoomtrein over de Schwarzwaldbahn in het Zwarte Woud
Treinrit met een stoomtrein over de Schwarzwaldbahn in het Zwarte Woud

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1581 Het Plakkaat van Verlatinghe verklaart Filips II van Spanje vervallen van de troon en was in feite de onafhankelijkheidsverklaring van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden
1887 Het eerste Esperantoboek kwam uit. De verwachting is dat binnen 100 jaar de hele wereld deze taal spreekt.
1951 De staat van oorlog tussen Nederland en Duitsland werd beëindigd.
1977 De dertienjarige David Morgan zwom van Dover naar Calais.
1997 Tijdens een vliegshow in het Belgische Oostende stortte een stuntvliegtuig neer. De Jordaanse piloot en acht toeschouwers kwamen om het leven.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.