Man ontmaagdt 100+ tienermeisjes voor geld

Eric Aniva heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. De Malawinees van in de veertig is namelijk professioneel ontmaagder. In de jaren dat hij dit beroep uitoefent, heeft zijn zwarte, doch paarsgepunte lans al meer dan 104 maagdenvliesjes doorboord.

De beste man is een zogeheten 'hyena'. Heeft niets met aaseters te maken, maar met seks. Zodra een meisje in de regio Nsanje menstrueert, huren ze Eric in. Voor omgerekend een eurootje of vijf duikt hij met het tienermeisje het bed in.

Om te vieren dat het meisje in kwestie een vrouw is geworden, moet ze drie dagen achtereen seks hebben. Als zij weigert, dan zal het meisje ziek worden en te maken krijgen met veel onheil. En niet alleen zij, maar haar hele familie en dorp.

De ontmaagding van de tienermeisjes wordt in het land niet gezien als verkrachting, maar als 'seksuele reiniging'. Zo moet een vrouw zodra zij weduwe is geworden, worden gereinigd door Eric of zijn concullega's. Pas daarna mag zij haar echtgenoot begraven. Ook als een vrouw een abortus heeft ondergaan, moet zij weer seksueel worden gereinigd.

Maar verreweg de meeste klanten van Eric zijn wel tienermeisjes. "Ik ga het meest naar bed met schoolgaande tienermeisjes", vertelt de beste man. "Sommige meisjes zijn nog maar 12 of 13 jaar oud, maar het liefst heb ik ze iets ouder. Ze genieten ervan en vertellen iedereen dat ik een echte man ben."

Een hyena worden was voor Eric de enige manier om de kost te verdienen. Hij heeft dan ook twee vrouwen en voor zover bekend vijf kinderen. In 2012 bekende de Malawinees al met 104 vrouwen professioneel het bed te hebben gedeeld, maar hij is inmiddels de tel kwijtgeraakt.

Hieronder een foto van de beste man. Het is die donkere man, aan de linkerkant: