Vrouw heeft haarbal poes in vagijn

Het wtf-verhaal van de dag neemt ons vandaag mee naar Baltimore. Michelle Barrow uit die Amerikaanse stad is namelijk gek op haar twee katten. De liefde gaat zelfs zo ver, dat ze een haarbal van vijf centimeter in haar flamoes had.

De vrouw in kwestie meldde zich enige tijd geleden bij de gynaecoloog voor een routinecontrole. Ze vertelde de beste vrouw dat ze de laatste maand nogal last had van een onverklaarbare pijn in haar onderbuik.

Barrow werd in alle gaten en kieren onderzocht. Uiteindelijk ontdekte de kuttenkijkster waar de pijn vandaan kwam. In de poes van de Amerikaanse bleek een bal van kattenhaar met een doorsnee van ruim vijf centimeter te zitten.

De patiënte dacht direct aan Cricket en Donut, haar twee katten. Hoewel Barrow keurig getrouwd is, blijft het duo 's nacht bij hen in bed slapen.

Zij en manlief slapen te allen tijde naakt. Vermoed wordt nu dat de kattenharen telkens ongemerkt aan de spermaspeer van haar man bleven plakken. En telkens als mevrouw Barrow snoeihard werd genomen, kwam er weer een nieuwe dosis kattenharen naar binnen.

Overigens liet de haarbal zich niet gemakkelijk verwijderen. De arts moest de haarbal namelijk letterlijk wegsnijden uit de punani van haar patiënte.