'Fok.nl moet veranderen laatste waarschuwing!'

Onderstaand berichtje werd door user Therealtruthgov in de submit gezet en we wilden deze graag met jullie delen. Ziehier het #DENKeffect in werking. #WenErMaarAan

"Ik wil iets met jullie proberen te regelen Vanaf maandag 25 juli krijgt fok een nieuwe jas. Nieuws reacties worden automatisch verwijdert bij rasistische opmerkingen rondom het islam. En of buitenlanders rondom het rasisme. Op nos en nu.nl komen wij dit ook niet tegen.!!!! Er is iets gaande en ik waarschuw jullie ook hier in Nederland. !!!! Aanslagen zitten er aan te komen de komende 3 maand.

Dit wil niet zeggen dat het niet gebeurt maar de kans is zeer groot. Ook wij moeten meegaan met de tijd en eens de site Als volwassenen beheren.!!! Zo niet dat stuur ik het Door aan de eerste kamer En ik laat de Site ofline halen Door anonymous.

Of ze het doen met zo iets kleins Dat weet ik niet maar ik ben een groot woordvoerder geweest binnen het luid wereldje. Zoals jullie al weten en niet willen aan nemen. Laten we gewoon samen de verantwoordelijkheid nemen en verdere schade te voorkomen. Zo niet dan ben ik de eerste die ook aangifte tegen de website zal doen. Fok is een goede website en ik bekijk het elke dag Laten we het gezellig houden.

Bij een misgeplaatste reactie Volgt dan ook in mijn ogen een ban En mag nooit meer spreken via fok. Waarom omdat de hele maatschappij zo naar de kloten gaat We hebben al genoeg gezeik met wilders. Er is geen nieuws site die ik ken waar nog alles zo besproken wordt als hier net als YouTube. .... Het moet gewoon klaar zijn.

Als operators zal dan ook elk account beheert worden van iedereen En bij te veel rare reacties een melden naar de politie en of overheid Want samen beschermen wij de samenleving. En alles zal ook verwijder worden na een goedkeuring van een reactie Wil je iets veranderen begin bij jezelf. Samen staan wij sterk. De maatschapij zijn wij. Zo is er een liquidatie onlangs verijdelt en voorkomen op wilders. alles dankzij anonymous. die zou plaats hebben gevonden 2 weken terug. Weet dus welke connecties ik heb. Want we volgen iedereen."

Scriptkiddie