FOK! Wat een weer: echt zomers

Het wordt vandaag een echt zomerse dag! Trek de rokjes en korte broeken maar uit de kast, en zet de barbecue maar klaar! In het binnenland kunnen wat stapelwolken ontstaan, maar over het algemeen heeft de zon de overhand vandaag. Aan de kust wordt het 19 graden, in het binnenland kan de temperatuur oplopen tot 27 graden! De wind zorgt nauwelijks voor verkoeling: er waait een zwak tot matig briesje uit het westen. 

Zon op 05:42
Zon onder 21:49
Zonkracht

7 / 3

Nederland
 

Kapelletje in het Zwarte Woud (Foto: qltel)
Kapelletje in het Zwarte Woud (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1925 In Duitsland verscheen Adolf Hitlers boek Mein Kampf.
1936 Staatsgreep van Generalísimo Franco tegen de Tweede Spaanse Republiek. Begin van de Spaanse Burgeroorlog, die zou leiden tot veertig jaar dictatuur.
1988 Oprichting van de Priesterbroederschap van Sint Petrus van traditionalistische priesters die de band met de Heilige Stoel wilden behouden. 
1994 Bomaanslag op het AMIA-gebouw: Een autobom verwoestte het joods cultureel centrum in Buenos Aires, met 85 doden en ruim tweehonderd gewonden als gevolg.
2006 Tijdens de eerste dag van de 90e editie van de Nijmeegse Vierdaagse kwamen tijdens een hittegolf twee mensen om. De Vierdaagse werd hierdoor voor de allereerste keer in zijn lange bestaansgeschiedenis noodgedwongen afgelast.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.