FOK! Wat een weer: bewolking met kans op zon

De zaterdag start vrijwel overal bewolkt en kan er plaatselijk wat lichte regen of motregen vallen. In het zuiden en westen kan in de middag de zon doorbreken. Vandaag liggen de temperaturen tussen de 18 graden aan de kust tot 23 graden in het zuidwesten van het land. De westenwind is vrij matig tot zwak. 

Zon op 05:39
Zon onder 21:51
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Maiblümenfels bij Lemberg in Duitsland (Foto: qltel)
Maiblümenfels bij Lemberg in Duitsland (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
622 Mohammed emigreerde met zijn volgelingen naar Medina en stichtt een moslimgemeenschap. Begin van de islamitische jaartelling (Anno Hegirae).
1925 De de eerste parkeermeters werden in gebruik genomen.
1965 DMont Blanctunnel tussen Frankrijk en Italië werd geopend.
1969 De Apollo 11 werd gelanceerd vanaf Cape Kennedy in Florida met het doel de eerste man op de maan te zetten.
1999 Boven de kust nabij Martha's Vineyard verongelukte het vliegtuig dat wordt bestuurd door John F. Kennedy Jr. en met zijn vrouw en haar zuster aan boord. Alle drie inzittenden kwamen om het leven.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.