Gordon ontsnapt drama in Nice

Het had niet veel gescheeld of Gordon zou tijdens de bloedige aanslagen in Nice in de Franse badplaats zijn geweest. De laat de zanger weten op Facebook.

"Was dus bijna naar Nice gevlogen om 14e juli te vieren. Op laatste moment afgezegd. Krankzinnig allemaal pffff", aldus Gordon.

Veel BN'ers hebben zich op social media uitgesproken over de aanslagen waarbij 84 doden vielen. Zo twitterde Jan Smit: "De wereld lijkt af en toe wel één grote nachtmerrie." Wendy van Dijk plaatste een plaatje van twee gesloten ogen met een traan voor Nice. "Stil in mij", schreef ze erbij.

Lieke van Lexmond: "Ik bid voor de wereld. Let's make it a better place. Laat liefde winnen van haat." Danny de Munk houdt het bij 'verschrikkelijk' en Jamai bij 'wat een verschrikking'. Ook stylist Maik de Boer laat van zich horen: "Een Franse vlag met een donkere waas erover. Een waas van waanzinnigheid die onschuldige mensen doden heet! Wat gaat er in deze wereld om? We zouden net als de aanwezigen in Nice het leven moeten vieren!", schrijft hij bij een Instagramfoto van de Franse vlag.

Gordon ontsnapt drama in Nice
Gordon ontsnapt drama in Nice (Foto: BuzzE)