Rechtenstudente 'te sexy' voor baan

Clarity Engel is woedend op de vele internettrollen die haar keer op keer beledigen. Volgens hen zou de 19-jarige rechtenstudente namelijk veel te sexy zijn om ooit aan de bak te kunnen komen als advocate.

Clarity is geen domme doos. De bloedmooie blondine studeert namelijk rechten en Spaans aan de Universiteit van Colorado Boulder.

Bovendien hangt het blondje graag het fotomodel uit. Op haar Instagram heeft ze inmiddels bijna 7.000 volgers. Via dit kanaal verspreidt ze vele sexy foto's van zichzelf. En dat is veel jaloerse dames tegen het zere been.

Zij veroordelen de studente op basis van haar sexy foto's, en beweren dat ze nooit serieus zal worden genomen in de advocatuur. "Ik ben altijd al trots geweest op mijn vrouwelijke lichaam", reageert de dame in kwestie.

"Het stoort me dat mensen denken dat ik dom ben, alleen maar om mijn foto's. Ik ben juist intelligent en veelzijdig. Deze foto's zijn geen graadmeter voor mijn intelligentie."

De sexy blondine worst uitgemaakt voor alles wat maar mooi en vooral lelijk is. Zo wordt ze meerdere malen als 'hoer' bestempeld. En niet alleen door vreemden, maar ook door famlieleden en vrienden.

Hieronder enkele foto's van de chick in kwestie. Nice of een hoer?