Lil Kleine geeft helikoptervlucht weg aan fan

Lil Kleine biedt een fan zaterdag een heel bijzondere ervaring aan. Een bezoeker van het We are the Future-festival, dat zaterdag plaatsvindt, wordt door de rapper per helikopter thuis opgehaald en naar het festival gebracht. Belangstellenden kunnen zich tot en met donderdag melden via de website van het festival; vrijdag maakt Lil Kleine via Instagram de winnaar bekend.

We are the Future, dat zaterdag 16 juli plaatsvindt in het Arenapark in Amsterdam, is naar eigen zeggen het allereerst outdoorfestival voor tieners. "We bieden een volledig alcohol- en drugsvrij festival voor jongeren van twaalf tot achttien", legt organisator Philippe Hes uit. Andere grote festivals zijn, vanwege het alcohol- en drugsgebruik, niet toegankelijk voor tieners. "In het verlengde van de volwassen line-up, met dj´s als Don Diablo en Blasterjaxx, geven we ook één volwassen prijs weg: een helikoptervlucht met Lil Kleine."

We Are The Future Festival is een initiatief van 4PM Entertainment, die jaarlijks vele tientallen jongerenevents organiseert. Het startsein voor het nieuwe festival werd in oktober gegeven tijdens het Amsterdam Dance Event.

Lil Kleine geeft helikoptervlucht weg aan fan
Lil Kleine geeft helikoptervlucht weg aan fan (Foto: BuzzE)