Politie zit weer achter Katt Williams aan

Katt Williams wordt weer eens gezocht door de politie. De Amerikaanse komiek en rapper moest zich eind vorige maand melden bij een rechtbank in de staat Georgia, maar kwam niet opdagen. Volgens TMZ is een arrestatiebevel uitgegeven.

Katt moest zich op 20 juni melden bij de rechtbank. Toen hij niet op kwam dagen, gaf de rechter hem tien dagen om met tekst en uitleg te komen. Ook dat deed Katt niet, waarna onlangs een arrestatiebevel werd uitgegeven.

De 44-jarige komiek en rapper wordt verdacht van openlijke geweldpleging. Hij zou het eind april aan de stok hebben gekregen met een manager van een restaurant. Katt smeet volgens TMZ een zoutvaatje in het gezicht van de manager, die daardoor een bloedlip opliep. Tegen de tijd dat de politie arriveerde, had Katt zich uit de voeten gemaakt.

Katt komt de laatste maanden geregeld in aanraking met justitie. In februari raakte hij slaags met een verkoper in een winkel voor zwembadbenodigdheden, in maart deelde hij een paar rake klappen uit aan een zeventienjarige. Diezelfde maand troffen agenten drugs en vuurwapens aan bij een huiszoeking in Katts woning.