Ajax kan komst Huntelaar vergeten

Ajax kan de komst van Klaas-Jan Huntelaar uit zijn hoofd zetten. De doelpuntenmaker is niet van plan om te vertrekken bij Schalke 04. De club uit Amsterdam hoopte volgens diverse media op de komst van Huntelaar, maar de spits zegt niet geïnteresseerd te zijn in de terugkeer naar Ajax. Volgens de international speelt hij ook komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Schalke 04.

"Ik blijf bij Schalke. Over iets anders heb ik eigenlijk niet nagedacht. Ik heb nog een doorlopend contract en heb geen knopen hoeven doorhakken", vertelde Huntelaar in gesprek met het Duitse Bild.

"Ik ben gelukkig bij Schalke. Het is echt mijn club in het buitenland. Ik ben hier al een lange tijd en ik wil hier graag verder, ik wil alles eruit halen. Het is ons vorig seizoen niet gelukt om ons te kwalificeren voor de Champions League. Maar misschien maken we wel meer kans om de Europa League te veroveren", aldus Huntelaar. Het contract van de 32-jarige Huntelaar met die Königsblauen loopt nog een seizoen door.