The Band Perry zegt concert af na bedreiging

The Band Perry heeft een concert in Delaware moeten afzeggen vanwege geweldsdreiging, meldt TMZ. Twee mannen uitten bedreigingen tegenover een medewerker van de concertzaal waar de Amerikaanse countryband zondag zou optreden, waarna werd besloten dat de show niet zou doorgaan.

Twee mannen wandelden rond 15.00 uur 's middags het Americana Bayside Welcome Center binnen en deden 'alarmerende uitspraken' richting een medewerker van de receptie. The Band Perry was zich op dat moment aan het voorbereiden op de show later die dag. Samen met politie en beveiliging werd besloten het concert uit te stellen. Dat werd slechts een kwartier voor aanvang bekendgemaakt.

"We zijn verdrietig over het feit dat we jullie vanavond niet zullen zien. Maar we houden van jullie en stellen jullie welzijn en veiligheid boven alles", aldus het trio in een verklaring.

Christina Grimmie

De Amerikaanse singer-songwriter Christina Grimmie werd afgelopen maand doodgeschoten na haar concert in Orlando. Dat gebeurde terwijl zij handtekening aan het uitdelen was.

Het concert van The Band Perry is verplaatst naar 17 augustus. De politie is nog op zoek naar twee mannen van tussen de twintig en dertig jaar oud.

The Band Perry zegt concert af na bedreiging
The Band Perry zegt concert af na bedreiging (Foto: BuzzE)