FOK! Wat een weer: mooier weer in aantocht

Langzaamaan lijkt er beter en warmer weer aan te komen. Vanmorgen komt er in het zuidoostelijke deel van Nederland nog veel bewolking voor, en kan er nog wat motregen vallen. In de rest van het land komen wolkenvelden voor en kan er lokaal nog een regenbui tot ontwikkeling komen. 

In de middag breekt op veel plaatsen de zon door en wordt de maximumtemperatuur zo'n 21 graden. De wind komt aanvankelijk uit het zuiden tot zuidwesten 

Zon op 05:26
Zon onder 22:02
Zonkracht

6 / 3

Details op de Farne Eilanden (Engeland)  (Foto: Duco)
Details op de Farne Eilanden (Engeland) (Foto: Duco)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1776 De Verenigde Staten werden onafhankelijk verklaard.
 1888 De Belgische bankbiljetten werden tweetalig, en ook het Belgisch Staatsblad werd gedeeltelijk in het Nederlands uitgebracht.
 1997 Pathfinder landde op Mars.
2006 Spaceshuttle Discovery werd na meermaals uitstellen uiteindelijk succesvol gelanceerd.
2012 Cern maakte bekend dat ze zeer sterke aanwijzingen had voor het bestaan van het 'god-deeltje'.

 

 


Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.