Man in bejaardenhuis blijkt acteur Goodfellas

Het is een komen en gaan van beroemdheden in een bejaardentehuis in New York. Beroemde filmsterren brengen allemaal een bezoek aan de 78-jarige Chuck Low, meldt Page Six.

De man was met ziekteverschijnselen binnengebracht maar niemand van het personeel wist wie hij werkelijk was. Daar kwamen ze snel genoeg achter. Eerst was het Liam Neeson die op kwam dagen. Het personeel was net bekomen van het hoge bezoek toen Robert de Niro voor de deur stond.

De Niro kent Low al jaren. De man was ooit huisbaas van de acteur. Die bezorgde hem enkele filmrolletjes. Zo was Low te zien in The Mission. Ook had hij een rol in Goodfellas en Once Upon A Time In America. Low was ook te zien in de tv-serie The Sopranos.

Met Low komt het volgens Page Six wel goed. Bronnen vertellen aan de website dat de bezoekjes van de beroemde acteurs uiterst gezellig zijn. Er wordt in ieder geval een hoop gelachen. Intussen kijkt het verplegend personeel reikhalzend uit naar de volgende beroemdheid die Low met een bezoekje komt vereren.

Man in bejaardenhuis blijkt acteur Goodfellas
Man in bejaardenhuis blijkt acteur Goodfellas (Foto: BuzzE)