Verstappen racet snel door naar nieuw liefje, vader ontkent

De hormonen gieren blijkbaar net zo snel door het lichaam van Max Verstappen als de coureur zelf met zijn Red Bull-bolide over het circuit scheurt. Nadat we gisteren meldden dat de relatie van de Formule 1-coureur met de Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky voorbij is, kunnen we nu vertellen dat de Nederlander alweer een nieuwe schone dame aan de haak lijkt te hebben geslagen.

De site Autobahn.eu wist via diverse bronnen te achterhalen wie de nieuwe vriendin van Verstappen is, dankzij hun goede contacten in het Limburgse deelden ze met ons dat de 20-jarige Joyce Godefridi het leven van Max nog leuker maakt. De twee zouden al diverse malen samen gesignaleerd zijn en ook via social media weten de twee elkaar te vinden. Godefridi heeft inmiddels haar Instagram-account op privé gezet, dat is voor de mannelijke lezers hier een beetje jammer aangezien de plaatjes van de Belgische verovering van Verstappen er goed uitzien.

Update 20.56

De vader van Joyce Godefridi heeft inmiddels aan het Nieuwsblad laten weten dat het allemaal onzin is. "Mijn dochter en ik zijn niet te spreken over de berichten die plots opduiken op het Internet. Het klopt gewoon niet. Ze zijn samen gewoon een keer gesignaleerd, maar voor de rest is er niets aan de hand.  Het verhaal is komen overwaaien vanuit Nederland, en nu worden we langs alle kanten bestookt met vragen. Vervelend." Zo heeft Johnny Godefridi laten weten aan de Vlaamse krant. Dit gaat ongetwijfeld nog vervolgd worden.

Toch nog maar even de foto's voor de volledigheid:

Wij snappen wel waarom Verstappen de laatste tijd zoveel lacht (Pro Shots / Action Images)
Wij snappen wel waarom Verstappen de laatste tijd zoveel lacht (Pro Shots / Action Images)