Ebru Umar slachtoffer klaagterrorist

Goedmensch Frank van der Linde heeft ongevraagd namens een groep kutmarokkanen aangifte gedaan tegen Ebru Umar. Tijdens haar gedwongen verhuizing werd Ebru lastiggevallen en beroofd van haar telefoon. Het feit dat Ebru daar wat van gezegd heeft tegen de groep kutmarokkanen is voor de beroepsklager aanleiding om aangifte te doen.

Ebru, die moet verhuizen naar Rotterdam wegens terreur op haar huidige stek door Erdogan-moslims, werd eerst gefilmd door het mocrotuig, toen ze de mocro’s begon te filmen sloegen deze de telefoon uit haar hand waarna deze werd gejat. Daarop liet Ebru weten het geheel met Geert eens te zijn qua minder Marokkanen en dat ze het liefst zelfs nul Marokkanen zou zien in Nederland.

Uiteraard is de actie van klaagmans naar goed hedendaags gebruik een reden om hem te bedreigen. Ook kreeg hij kritiek voor het trekken van de racismekaart, onder andere GeenStijl bestempelende hem als lijkenpikker.

Echter is zijn ongevraagde heroïsche strijd tegen racisme en vóór bescherming van kutmarokkanen beloond, het Openbaar Ministerie neemt zijn aanklacht serieus. Ebru zegt verder nog niets gemerkt te hebben van de aanklacht van ridder Frank en wacht het wel af.